Dimplex 3 Step Multi Opti-Myst

Dimplex 3 Step Multi Opti-Myst

3,267.00

In stock

3,267.00

Elektrisch vuur was nog nooit zo mooi als met de Dimplex 3 Step Opti-Myst. De Dimplex 3 Step Opti-Myst is een elektrische inbouwhaard voorzien van drie kanten met glas en wordt geleverd met afstandsbediening.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex 3 Step Opti-Myst elektrische haard heeft een bijzonder vlambeeld gecreëerd met waterdamp. Met de driezijdige haard geniet u vanuit de hele ruimte van het sfeervolle haardvuur. Wilt u liever een tweezijdige en fronthaard? Dat is bij deze haard ook mogelijk. Ervaar het innovatieve vuurbeeld in onze showroom, maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

Plug and play

Het grootste voordeel van een elektrische haard is dat je alleen een stopcontact nodig hebt. Gewoon ‘plug and play’. Perfect voor een appartement. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderen. De haard wordt namelijk niet warm.

Haard met Opti-Myst techniek

De Opti-Myst techniek zorgt voor een een drie dimensionaal vuurbeeld. Met waterdamp en reflectie op het water met LED verlichting, worden er een dansend vlammenspel gecreëerd. Er ontstaat een soort rook effect. Hierdoor is het vuurbeeld niet ‘plat’ zoals bij andere elektrische haarden.

Alleen stroom en water nodig

Met een Opti-Myst haard heeft u alleen water en stroom nodig voor het dynamische vlammenspel. Op een vol reservoir met water geniet u 8 tot 10 uur van de haard. Wist u dat de vrijkomende ultradunne waterdamp ook bijdraagt aan de luchtvochtigheid in huis? Een win-win situatie.

Dimplex 3 step Opti-Myst bij Sfeerhaarden.nl

Ontdek de Dimplex 3 step Opti-Myst haard bij ons in de showroom of bestel online. Ervaar het vuurbeeld zelf in de showroom en ontdek de mogelijkheden. Heeft u een vraag over deze haard? Neem dan contact met ons op. Staat de sfeervolle 3 step Opti-Myst binnenkort bij u thuis?

Voorzien van
  • Met zes kleuropties of een mix van alle kleuren
  • Geïntegreerde lade, voor directe toegang tot het waterreservoir 
  • Front, hoek of driezijdig
  • Instelbare warmtestanden
  • Knisperend geluidseffect
Brander decoratie
  • Houtset
  • Kiezelset
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen