Dimplex Verdi Black

Dimplex Verdi Black

1,765.00

In stock

1,765.00

De Dimplex Verdi Black elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD!

De Dimplex Verdi Black elektrische haard combineert echte vuurervaring met warmte. De haard heeft door de zwarte kleur een elegante en tijdloze uitstraling. Het perfect geïntegreerde vuurbeeld maakt de haard compleet.

Faber Opti-Myst

U blijft ernaar kijken! Het Opti-myst vuurbeeld van de Dimplex Verdi maakt een einde aan het platte vuurbeeld in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch!

Vriendelijk in gebruik

Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt, gewoon ‘Plug and Play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Alleen stroom en water nodig

Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol reservoir brandt de Dimplex Verdi Black 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Het advies is om de watervernevelaars (tranducers), afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen