Dimplex Asti

Dimplex Asti

938.00

In stock

938.00

De Dimplex Asti elektrische sfeerhaard met schouw is nu zeer goedkoop leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Op zoek naar een sfeerhaard met schouw, maar is de keuze te overweldigend? Maak dan gebruik van onze sfeerhaarden keuzehulp!

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Asti elektrische haard wordt standaard met een witte schouw in klassieke stijl geleverd. Door de strakke lijnen past deze perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. De Asti kan elke ruimte decoreren en opwarmen, namelijk een woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Het Optiflame® vlameffect en de verwarmingsfunctie zijn te bedienen met de afstandsbediening.

Faber Optiflame®

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Faber haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

De Dimplex Asti is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de mooie verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van het haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Bestel de Dimplex Asti goedkoop bij Sfeerhaarden.nl

Is uw oog gevallen op de Dimplex Asti elektrische haard? Vraag dan online een offerte aan voor de scherpste prijs bij Sfeerhaarden.nl. Hij is op dit moment namelijk zeer goedkoop verkrijgbaar (april 2024). Wilt u meer informatie over dit product of persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht