Dimplex Grand Rouge

Dimplex Grand Rouge

1,143.00

In stock

1,143.00

De mooie Dimplex Grand Rouge haard nu te koop voor gegarandeerd de laagste prijs bij Sfeerhaarden.nl

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Ontdek de Dimplex Grand Optimyst elektrische waterdamp haard bij Sfeerhaarden.nl, een schitterend alternatief voor traditionele gas of hout gestookte haarden. Met zijn veelzijdigheid straalt deze kachel in diverse ruimtes, zoals de woonkamer, eetkamer en serre, en biedt een perfecte balans tussen eenvoud en verfijning.
Deze elektrische haard maakt gebruik van de revolutionaire Optimyst-technologie, die direct een uitnodigende, warme gloed aan de omgeving toevoegt. De Opti-myst technologie gebruikt een ultrasone technologie om het meest realistische vlameffect ter wereld te creëren, met een fijne nevel van water die vlammen en rook imiteert. Terwijl deze nevel tussen de houtblokken opstijgt, ontstaat er een warme lichtreflectie op het water, wat resulteert in een ongelooflijk realistische 3D-illusie van vlammen en rook, die vaak wordt verward met echt vuur.
Gebruiksvriendelijke waterdamp haard
Deze kachel wordt geregeld door een geïntegreerde thermostaat die de warmte aan- en uitschakelt om de gewenste temperatuur te behouden. U heeft de volledige controle over de haard, ofwel via de intuïtieve bedieningsknoppen op het apparaat zelf, of moeiteloos via de gebruiksvriendelijke afstandsbediening.
Dimplex Grand Rouge: traditie en innovatie
De term “Grand,” een treffende benaming voor deze prachtige elektrische kachel, combineert op harmonieuze wijze het klassieke gevoel van een houtkachel met de moderne elektrische functionaliteit. Ontdek de perfecte harmonie tussen traditie en innovatie.
Nu de Dimplex Grand Rouge bestellen bij Sfeerhaarden.nl
Wilt u de stijlvolle Grand Rouge elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038-2022181. U kunt een selectie van de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen.
Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Grand Rouge elektrische haard bij u thuis?
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 4 Gemiddeld: 4.8]

Extra informatie

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen