Dimplex Ignite XL 50

Dimplex Ignite XL 50

1,330.00

In stock

1,330.00

De Dimplex Ignite XL 50 elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Dimplex Ignite XL 50″ is een elektrische haard met een realistisch vuurbeeld, dankzij de OptiFlame technologie. Het dynamische vlammenspel zorgt ervoor dat het vlammenspel niet meer van een echt vuur te onderscheiden is. Met een breedte van 130 cm geniet u van een panoramisch zicht op het vuur. U geniet op de koude dagen van extra warmte dankzij het verwarmingselement en met de LED-verlichting stelt u de gewenste kleur in van het branderbed.

Stijlvolle eyecatcher

De Ignite XL 50 elektrische haard van Dimplex is een echte eyecatcher. U kunt het branderbed met reflecterende acrylstenen in verschillende kleuren instellen. Liever een houtset? Dat is ook mogelijk! Dankzij de slimme techniek waarbij led-verlichting wordt gereflecteerd op spiegels op een roterende as, ontstaat er een dynamisch vuurbeeld.

Eenvoudig te installeren

De Dimplex Ignite XL 50 is in bijna iedere ruimte te plaatsen. De haard is slechts 15 centimeter diep en het enige wat u nodig heeft is een stopcontact. Geen sloopwerk, schoorsteen of gasleiding komt hier aan te pas. Uiteraard is het ook mogelijk om de haard in te bouwen in een schouw of kast op maat. Geniet van de sfeer van een haardvuur, met één druk op de knop.

Verwarmingselement

De haard heeft ook een verwarmingselement om de ruimte extra te verwarmen op koude dagen. Uiteraard kunt u de haard ook gebruiken zonder te verwarmen. De stille verwarming heeft ook een eco-modus zodat u minder verbruikt.

Vraag een offerte aan voor de Dimplex Ignite XL 50 bij Sfeerhaarden.nl

Wilt u ook thuis genieten van de Ignite XL 50 elektrische haard? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste prijs. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies voor uw situatie? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek in de showroom. In onze showroom kunt u ook de Dimplex haarden ervaren.

Houtset
  • Geen
  • Driftwood Riverrock 50″  € 127
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen