Charlton & Jenrick i-2200e Deep 3/S

Charlton & Jenrick i-2200e Deep 3/S

4,950.00

In stock

4,950.00

De Charlton & Jenrick i-2200e Deep 3/S elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Charlton & Jenrick I-2200e Deep 3/S elektrische haard heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie; i-Range 4D Ecoflame. Dit model is een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De I-2200e is het grootste model binnen de i-serie van Charlton & Jenrick, ideaal voor grotere ruimtes. Deze inbouwhaard heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening. Ook met de de nieuwe C&J Smart Fire app is de haard volledig te bedienen, inclusief twee (optioneel) geluidseffecten van knisperend hout

4D Ecoflame

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage.

Nu de Charlton & Jenrick I-2200e Deep bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-2200e Deep gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Sfeerhaarden.nl voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Kleur

Type

,

Vuurzicht

Vermogen