Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrisch

Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrisch

3,252.00

In stock

3,252.00

De Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De Polaris collectie van Charlton & Jenrick, waaronder de Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrische haard, biedt verbluffende realistische vuur- en vlam effecten die de eigenschappen in zich hebben van een echt haardvuur.

De Charlton & Jenrick Polaris biedt een realistisch ‘lint’effect van natuurlijke vlammen met een keuze in drie verschillende vlamkleuren en vijf verschillende vlamsnelheden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een actief gloeiend vuurbed van sintels met vijf helderheidsinstellingen en een keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in continu wisselende cyclus.

Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling verschillend zijn en een perfecte natuurgetrouw effect uitstralen in een complete set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en ook schorsdelen. De set is compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

,

Vermogen