Charlton & Jenrick i-1800e Deep 3/S

Charlton & Jenrick i-1800e Deep 3/S

3,025.00

In stock

3,025.00

De Charlton & Jenrick i-1800e Deep Corner elektrische haard is leverbaar via Sfeerhaarden.nl. Neem contact op voor de scherpste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038 - 20 221 81

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

Charlton & Jenrick I-1800e Deep 3/S elektrische haard heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie: I-Range 4D Ecoflame. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen en diverse modellen; Een fronthaard, een hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De inbouwhaard I-1800e Deep 3/S heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening.

4D Ecoflame

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage. De haard is verkrijgbaar in drie modellen; Een fronthaard, hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met ultiem vuurzicht.

Nu de Charlton & Jenrick I-1800e Deep 3/S bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-1800e Deep 3/S gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Sfeerhaarden.nl voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Kleur

Type

,

Vuurzicht

Vermogen