British Fires New Forest 870

British Fires New Forest 870

In stock

Elektrisch vuur was nog nooit zo mooi als met de British Fires New Forest. De British Fires New Forest is een elektrische inbouwhaard voorzien van drie kanten met glas en wordt geleverd met afstandsbediening.

Laagste prijs weten?
Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Hendrik Ido Ambacht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Laagste prijs weten?

Vul vandaag nog dit formulier in en krijg binnen 1 dag een prijsopgave, gratis en vrijblijvend. Direct overleggen met een adviseur? Tel. 038 - 20 221 81.
Naam(Vereist)
Heeft u nog vragen?

Beschrijving

De New Forest elektrische haard tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in diepte en vuurkleur en verspreiden zich door het hele vuur door gebruik te maken van elke hoek.

De kenmerkende houtstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect bij elkaar passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten te zien in een stam dat gevonden wordt tijdens het wandelen in het British Fires New Forest bos in Engeland.

Alle haarden zijn voorzien van Air Curtain technologie waarbij de koelere lucht naar binnen circuleert en de verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via het dubbele en unieke uitlaatsysteem.

Plug and play

Het grootste voordeel van een elektrische inbouwhaard is dat je alleen een stopcontact nodig hebt. Gewoon ‘plug and play’. Perfect voor elk interieur. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderen. De haard wordt namelijk niet warm.

Britsh Fires New Forest 870 bij Sfeerhaarden.nl

Ontdek de Britsh Fires New Forest 870 sfeerhaard bij ons in de showroom of bestel online. Ervaar het vuurbeeld zelf in de showroom en ontdek de mogelijkheden. Heeft u een vraag over deze haard? Neem dan
contact
met ons op. Staat de sfeervolle Britsh Fires New Forest 870 binnenkort ook bij u thuis?

Uitvoering:

  • Front
  • 2-zijdig (hoek)
  • 3-zijdig
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

, ,

Vermogen